jászkunság / videóval

2021.01.29. 07:00

A Tündérszépek beragyogják a stúdiót

Nincs megállás! A Tündérszépek 2021 újabb és újabb versenyzőit kapjuk lencsevégre a szerkesztőségünk stúdiójában, ahol profi fotósaink várják a jelentkezőket. Mészáros János és Nagy Balázs szakszerűen instruálják a hölgyeket.

P. Pusztai Nóra

Szőnyi Friderika villámgyorsan feloldódott Nagy Balázs kamerája előtt

Fotó: Mészáros János

Csütörtökön is kattogott a fényképezőgép, pózoltak a lányok. Lázas munka folyt az Új Néplap és a Szoljon.hu szerkesztőségének egyik nagyobb termében. Nem a megszokott portréfotók készültek, hanem a Tündérszép 2021 szépségversenyre jelentkező hölgyek álltak a fényképezőgép elé.

A felhívás szerint fotósaink ingyenes portfóliót készítenek azokról, akik ezt igénylik – ilyenek akadnak szép számmal.

– A korábbi esztendőkben mindig nekem jutott a feladat, hogy a lefotózzam a jelentkező lányokat. Igyekeztünk változatos helyszíneket keresni, idén azonban a járvány miatt a stúdiófotózást választottuk. Reflektorokkal és egyéb eszközökkel rendeztük be a szerkesztőség egyik helyiségét – mesélt a részletekről Mészáros János fotóriporter, aki fiatal kollégáját, Nagy Balázst is felkészítette a munkára.

Háromféle öltözékben állnak fényképező elé a Tündérszépek. Utcai és elegáns ruhában, valamint bikiniben is megmutatják magukat.

Fenyvesi Leila már az elején magabiztosan pózolt
Fotó: Nagy Balázs

– Szívesen dolgozom a pályázókkal. Már amikor belépnek az ajtón látszik, ki az, aki jobban feszeng – számolt be tapasztalatairól Nagy Balázs, aki mindig lelkesen instruálja a hölgyeket.

Szőnyi Friderika villámgyorsan feloldódott Nagy Balázs kamerája előtt
Fotó: Mészáros János

– Velük általában az utcai szettel kezdünk, így könnyebben feloldódnak. Hagyom, hogy természetesen mozogjanak a fényképező előtt. A kezdeti zárkózottságot hamar felváltja a mosoly és a felszabadultság, utána már gördülékenyebb a munka.

A elkészült portfóliókat február közepétől tekinthetik meg hírportálunkon.

A versenyre még most sincs késő jelentkezni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!