tündérszépek

2020.12.18. 15:19

Éld át azt, amit Magyarország Szépe! Videón, ahogy Szarvas Andi álma valóra vált

Ne csak álmodozz arról, hogy egyszer kifutóra lépsz és a tévéképernyőn ragyogsz! Szarvas Andi, Magyarország 2018-as Szépe most segít valóra váltani álmaid.

Sz. A.

Ne csak álmodozz arról, hogy egyszer kifutóra lépsz és a tévéképernyőn ragyogsz! Szarvas Andi, Magyarország 2018-as Szépe most segít valóra váltani álmaid.

Forrás: Beküldött

Szarvas Andrea, Magyarország 2018-as szépe is csatlakozott a Tündérszépek stábjához, hogy mentorként segítse a lányokat. Ahogy arról beszámoltunk, a Mediaworks Hungary Zrt. immár harmadik alkalommal hirdeti meg 10 millió forint összdíjazású szépségversenyét. A jelentkezés már elindult, érdemes tehát Tündérszépek oldalunkon mielőbb nevezni, hogy biztosítsátok a helyeteket az első fordulóban.

Andi azt is megosztotta velünk, miért vállalta el örömmel a lányok felkészítését a két, szintén gyönyörű, sikeres modell, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna és a B Life szépségkirálynő Eszenyi Eszter mellett.

Tízmilliós összdíjazással indul a Tündérszépek

Ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, országos tévécsatornán szerepelnél, vagy épp nagy álmod, hogy betörj a médiába, a szépségiparba, ne habozz! Jelentkezz még ma! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliód, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatodat! Tízmilliós összdíjazású versenyünkön egyéves autóhasználat és modellszerződés is gazdára talál.

– Szívügyemnek érzem, hogy segítsem azokat a lányokat, akik el szeretnének helyezkedni a szépségiparban. Ezért is vállaltam el a Tündérszépek mentori feladatait. 2018-ban lettem Magyarország szépe, és én imádom az ezzel járó teendőket. Éppen ezért tudom, hogy a versenyre jelentkező lányok mire vágynak és mi vár rájuk, így pedig maximálisan tudom őket segíteni mindenben. Például hogy hogyan legyen több önbizalmuk, hogy minél jobban felkészüljenek magára a versenyre, a döntőre – tette hozzá, hogy máshogy, mint mosolyogva.

A 2018-as Magyarország Szépét arról is kérdeztük, hogy mit üzenne bő két évvel ezelőtti önmagának és milyen élményeket, emlékeket őriz magáról a versenyről. Mint mondta, talán azt, hogy még jobban készüljön fel, bár így visszagondolva teljesen felkészültnek tartja magát, de vallja: mindig lehet még jobban csinálni, még több mindent megtanulni. Az ő álma egyébként, mint elárulta, nem is a szépségkirálynői korona maga volt, hanem az, hogy ott álljon a színpadon és őt szólítsák.

Szarvas Andi a sminkszobában. A gyönyörű mentor neked is segít betörni a szépségiparba

– A legemlékezetesebb vonulásom természetesem az volt, amikor királynői koronával a fejemen léptem ki – mosolyodott el ismét a barna szépség, aki szerint nagyon fontos, hogy amit belül képviselünk, azt sugározzuk a világ felé is, hozzátéve, hogy neki is azt mondják mindig, hogy nagyon pozitív a kisugárzása.

– Talán ez fogta meg a zsűrit annak idején. Én is féltem, de fokozatosan, kisebb lépésekkel haladtam a nagy álmom felé.

Azt üzenem azoknak, akik még gondolkodnak a nevezésen, hogy aki mer, az nyer!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!