tündérszépek 2021

2021.03.23. 13:55

Jászkunsági Tündérszépek: ők jutottak tovább a regionális fordulóba

Megyénkből is négy lány jutott tovább a következő fordulóba.

Szoljon.hu

Lezárult az Új Néplap és a Szoljon.hu által közösen meghirdetett Tündérszépek 2021 szépségverseny megyei fordulója. November vége óta folyamatosan jelentkeztek a lányok. A fotózások történetét és mikéntjét hírportálunkon is végigkövethették, ahogy a versenyzőkről megjelent képek közül is folyamatosan szemezgethettek.

A megméretés első, megyei fordulójából három továbbjutót a háromtagú szakmai zsűri választott ki. A feladatra Ábel Pétert, tiszaföldvári labdarúgót, Ónodi Gábor színészt, és Király Ernőt, az Új Néplap főszerkesztőjét kértük fel. A járványhelyzetre való tekintettel online tartották a kapcsolatot, megvitatva egymással javaslataikat.

– Különösen jó a kezdeményezés, melyben megyebeli fiatal, ambiciózus lányok a fordulók során regionális, majd országos szinten is megmérethetik magukat. Ebben az évben különösen nagy érdeklődés övezte a versenyt – fogalmazott Király Ernő.

Ábel Péter kifejtette, nehéz volt dönteni, hiszen sok szép lány jelentkezett, ráadásul hármunk ízlése is különböző, így a véleményeket össze kellett hangolni.

– Meglepett a felkérés, megtisztelő volt és egy kissé izgultam is, hiszen ilyet még nem csináltam – mondta a zsűri harmadik tagja, Ónodi Gábor, aki szerint a szépség igen szubjektív.

Hosszas mérlegelés után választották ki végül a befutókat.

Ábel Péter mutatja az egyik befutót, Ónodi Gábor pedig a háttérben látható, aki online csatlakozott a zsűrizéshez
Fotó: Nagy Balázs

– Csak megtaláltuk a közös hangot, így igazából az első öt lányig egészen gyorsan eljutottunk. Ezután kellett egy kicsit morfondírozni, de egy-két nap érvelés és ellenérvelés után döntöttünk, hogy szerintünk ki álljon a dobogóra – utalt a zsűri munkájára, majd hangsúlyozta: ez igazából csak három férfi véleménye.

Abban viszont mindannyian egyetértettek, hogy az első helyet Csabai Alexandrának ítélik. A tizenkilencéves szolnoki lány mellett a zsűri döntése alapján Vágán Nikolett és Majzik Anna Dorottya jutott be Jász-Nagykun-Szolnok megyéből a regionális fordulóban.

Az elkészült képsorozatokat hírportálunkon értékelhették olvasóink. A beérkezett szavazatok alapján a tószegi Magyar Vivien érdemelte ki a közönségdíjas címet. Tehát ők négyen maradtak továbbra is versenyben a több mint tízmillió forint értékű összdíjazásért.

Csabai Alexandra, Vágán Nikolett, Majzik Anna Dorottya, Magyar Vivien (balról)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!