tündérszépek 2021

2021.03.24. 19:55

Már alig várják a regionális fordulót a Jászkunság Tündérszépei

Kedden tettük közzé a Tündérszépek 2021 szépségversenyünk megyei fordulójának továbbjutóit. A lányok izgatottak várták az eredményhirdetést.

P. Pusztai Nóra

Csabai Alexandra, Vágán Nikolett, Majzik Anna Dorottya, Magyar Vivien (balról)

A Jászkunság legszebbjének választott Csabai Alexandra magabiztosan nyilatkozott továbbjutásáról, hiszen bár nem gondolta, hogy első helyen végez, de bízott abban, hogy a regionális fordulóban is részt vehet.

– A döntőig nincs megállás – válaszolta megkeresésünkre.

A mindig mosolygós fegyverneki Vágán Nikolett eleinte a közönségszavazatok alapján első helyen állt. – Amikor a Szoljon.hu hírportálra felkerültek a képek, úgy gondoltam, akár az értékelések is továbbjuttathatnak, aztán lecsúsztam az első, majd második helyről is. Örülök neki, hogy a zsűri döntése alapján viszont helyem van a következő fordulóban – mondta.

Majzik Anna Dorottya kifejezetten meglepődött azon, mikor megtudta, hogy a harmadik helyet ítélték neki.

– Bizonyítási vágy miatt jelentkeztem. Elég sokáig húztam, halasztottam, csak az utolsó pillanatokban küldtem el a kitöltött papírokat. A célom az volt, hogy csak azért is megmutathassam, ilyen úton is helyt állok. A pontok alapján láttam, hogy le vagyok maradva, de a családom nagyon büszke rám, hogy végül bekerültem a legszebbek közé – fejtette ki a gimnazista.

A tószegi Magyar Vivien szinte végig vezette a sort hírportálunkon.

– Folyamatosan követtem a honlapon az állást, az utolsó pillanatban sikerült még inkább elhúzni a többiektől, amit a rokonoknak, barátoknak és ismerősöknek köszönhetek – magyarázta hálásan a közönségdíjas.

Pénteken indul a regionális forduló

A regionális előválogató március 26-án indul és április 6-ig tart. Megyénként 4 versenyző, régiónként 12 hölgy száll versenybe a továbbjutásért. A regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző jut tovább az országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyzők pedig a központi közönségszavazásba jutnak, ahol a régiók közönségdíjasai méretnek meg az utolsó szabad helyért az országos döntőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!