tündérszépek 2021

2021.04.19. 06:58

Indul a döntő közönségszavazása, Alexandra és Vivien várják a szíveket

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Jász-Nagykun-Szolnok megyét Csabai Alexandra és Magyar Vivien képviseli, akik ezúttal is várják a szíveket.

Szoljon.hu

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Tündérszépek 2021 országos döntőjében a zsűri döntése alapján Jász-Nagykun-Szolnok megyét a szolnoki Csabai Alexandra képviseli. A 19 éves lány hatalmas örömmel fogadta a hírt, hogy ott lehet a döntőben. Ahogy fogalmazott, kíváncsian és egyben nagy izgatottsággal várta azt a napot, amikor kihirdették a továbbjutók névsora.

– A meglepettség és az öröm együttes érzése uralkodott el rajtam, mikor a Szoljon.hu oldalán a nevem mellet megláttam az 1-es számot, ami a döntőbe való bejutásomat jelentette a szakmai zsűri döntése alapján – mondta. – Hálás vagyok a rengeteg biztatásért és pozitív visszajelzésért, amit rokonoktól, barátoktól, ismerősöktől kapok.

Alexandra hozzátette, már önmagában az egy hatalmas élmény, hogy a zsűri által kiválasztott 21 lány közé tartozhat.

– Bárhogy is alakuljon a Tündérszépek, úgy gondolom, már rengeteget nyertem azzal, hogy részt vehetek a felkészítő táborban és a versenyen. Nagyon várom, hogy megismerhessem személyesen a többi versenyzőt is – mondta.

Csabai Alexandra. A képre kattintva megtekinthető Alexandra összes fotója

Megyénk a verseny ezen szakaszában különleges helyet foglal el, hiszen nem egy, hanem mindjárt két jászkunsági lányért szoríthatunk a döntőben. Hiszen ahogy azt a napokban megírtuk, a közönségszavazás nyertese nem más lett, mint a tószegi Magyar Vivien.

– Elképesztő számomra, hogy a szavazatok juttattak el a döntőig – kezdte Vivien. – Amikor jelentkeztem a versenyre, először csak a családom és a barátaim támogattak benne. A regionális fordulóban azonban már egyre több ember jelezte felém, hogy minden nap szavaznak rám, ami nagyon jól esett. A közönségszavazásnál nagyon szoros volt a verseny, az első 4 napon nem is álltam az első hely közelében, így egy pillanatra úgy éreztem, ki fogok esni. Azonban rengeteg ember bíztatott, hogy segítenek majd, és ne adjam fel. Nagyon hálás vagyok, hogy ott lehetek a döntőben, és hogy ezt az embereknek köszönhetem – tette hozzá.

Magyar Vivien. A képre kattintva megtekinthető Vivien összes fotója

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Ennek során minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be az Új Néplapban és a Szoljon.hu-n,

de már az első naptól, tehát április 19-től május 10. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki,

amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők.

A közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek. Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki.

Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!