20°
32°
19°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Sőreg Mónika (Jász-Nagykun-Szolnok), Barna Napsugár (Békés) és Tratter Dorina (Bács-Kiskun), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Geiger Zsanett (Bács-Kiskun) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Kovács Veronika
21, Komárom

Szakácsként végeztem. Szeretek sportolni, olvasni, szabadidőmben új helyeket megismerni. Azért jelentkeztem a Tündérszépekre, mert szerettem volna kipróbálni magam egy ilyen versenyen. Barátaim és munkatársaim is biztattak, hogy nevezzek. A célom az, hogy önmagamat fejlesszem fotómodell lehessek.

A 160 cm magas Veronika a Vízöntő kegyében született, szereti a vadast és a rostos italokat. Kedvenc zeneéje Lady Gaga-Bradley Cooper Shallow című dala, parfüme pedig a Diesel.

Veronika nem vesz részt a megyei fordulóban, ezért nem lehet rá értékelést adni.

Videós bemutatkozás megtekintése

5.82 pont


A regionális forduló résztvevői

Nézzen További tündérszépeket