20°

Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Szabó Hajnalka
23, Kőszeg

Szabó Hajnalka óvodapedagógusi diplomáját Szarvason szerezte, majd több szakmába is belekóstolt. Dolgozott értékesítőként, pénzügyi területen, kereskedelemben, majd irodai munkát vállalt. Kőszegre költözése után visszatért eredeti szakmájához, jelenleg Bozsokon dolgozik óvodapedagógusként. A 23 éves kőszegi lány elsajátította a sminkelési alaptechnikákat, majd sminkmester lett. Évről-évre egyre többet sminkel bálokra, esküvőkre, rendezvényekre. A szenvedélye lett, mert kiélheti alkotói vágyait. Ezenkívül a zene az, ami formálja. Hajnalka hegedűn, gitáron, furulyán és zongorán is játszik. A sportok sem állnak távol tőle, szeret úszni, röplabdázni, és íjazni. Modellként is volt lehetősége kipróbálni magát divatbemutatókon, fotózásokon. A versenyre azért jelentkezett, mert mindig is kíváncsi volt magára ebben a közegben is. 

Hajnalka 172 cm magas, csillagjegye az Ikrek. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a vörösbor. Kedvenc zenéje a Queen dalai, kedvenc parfümje pedig a Beyonce Rise. 

 

Videós bemutatkozás megtekintése

A megyei forduló résztvevői