Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bolla Nikoletta
20, Szolnok

Sárváron születtem, de Szolnokon élek. Korábban dolgoztam Franciaországban és Ausztriában is. Szeretem a fotózást, korábban is jelentkeztem már, szívesen állok kamera elé. Nagyon szeretek táncolni, ez az egyik legkedvesebb hobbim. Emellett a barátaimmal is sok időt töltök. A fotózás világa pedig minden oldaláról érdekel, de táncolni szintén nagyon szeretek. A versenyen szeretnék nyerni. A magasságomat nagy előnynek tartom. A belső tulajdonságaim közül a gondolkodásmódomat szeretném kiemelni, mert szeretek tudatosan előretervezni és mindig küzdök a kitűzött célért.

Nikoletta kedvenc étele a rántott sajt, kedvenc itala a Fanta, kedvenc zenéje a magyar rap, kedvenc parfümje pedig a Police, Zara illatai. A fiatal lány 176 centiméter és a Mérleg jegyében született.

6.53pont

További résztvevők