Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek 2020 szépségversenyünkben az év hátralévő része a visszatekintés ideje lesz. A megyei és regionális fordulók, valamint az országos közönségszavazás eredményeként összeállt az országos döntő mezőnye, melynek tagjaival december során hírportálunkon még találkozni fog a tisztelt Olvasó – január 2-tól pedig értékelni is tudja őket.
Addig sem kell azonban nélkülözni a Tündérszépeket, hiszen a versenyünkbe sokkal több szépség nevezett, mint ahányan a döntőbe jutottak. A fináléig közülük fogunk válogatni, napról-napra új hölgyet mutatva be. Tartsanak velünk!
Buzás Alexandra
24, Baranya

Alexandra lapunknak elmondta, hogy pék-cukrász szakmája is van, de rendőr-tiszthelyettesi iskolát is elvégzett. Jelenleg pedig ezt a tudását kamatoztatva a rendvédelmi szervnél dolgozik. Nagyon szeret futni, és a hobbijai közül még a zenehallgatást említette elsőként. A versenyre azért jelentkezett, mert mindig vannak álmai, céljai,  a mostani célja pedig a modellkedés lett. Ha valamit kitűz az életbe célként, annak érdekében, hogy elérje azt, a lehető legtöbb, legjobb lehetőséget is megragadja, hogy elérje azt. Kitartó, vidám, bulizós és küzdő típusnak tartja magát.

Magassága 165 cm, csillagjegye az ikrek. Kedvenc ételei között a tésztafélék szerepelnek, míg a kedvenc itala a Topjoy kaktusz. Mindenféle zenei műfajt szeret, kedvenc parfümje a For Away – Rebel.

További résztvevők