Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

Czifra Ibolya
24, Fegyvernek

Czifra Ibolya vagyok, huszonnégy éves. Már régóta érlelődött bennem a jelentkezés gondolata. Tizenöt éves korom óta szeretnék modellkedni, de úgy éreztem ennek most jött el az ideje. Kereskedőként dolgozom. Hobbim a videójátékozás, leginkább az akciójátékokat kedvelem. Szeretek rajzolni, grafittal élethű portrékat készítek, de szívesen festek tájképeket is. Ahogy gyakorlok, rájöttem, hogy ez is egyre jobban megy.

Ibolya 169 centiméter és a csillagjegye a halak. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala pedig a kávé. Kedvenc zenéje KAI – Mmmh, kedvenc parfümje nincs, de az édes illatokat kedveli.

 

3.01 pont

További résztvevők