Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

Drávucz Lejla
16, Jászladány

Drávucz Lejla vagyok, tizenhat éves. Szolnokon egy szakgimnáziumban idegenforgalmat tanulok már két éve. Érdekel a szállodai recepciós munka, a színészkedés és modellkedés. Kicsi korom óta szeretek sportolni, sok sportágat kipróbáltam már, például a focit, kézilabdát, a hiphop táncot, karatét és atlétikát. Hobbim a gitározás, a sportolás és az utazás. Anyukám mutatta meg nekem a Tündérszépek versenyt, ő biztatott a jelentkezésre.

Lejla 167 centiméter, és oroszlán csillagjegyű. Kedvenc étele a rántott csirkemell, kedvenc itala a Latte machiato. Kedvenc zenéje a Konfuz – PaTaTa, kedvenc parfümje pedig az Avon – Imari Elixir illata.

2.46 pont

További résztvevők