Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Gyenes Georgina
26, Ostoros

– Egy egri cégnél dolgozom, mint adminisztrátor. Végzettségemet tekintve pénzügyi- és számviteli ügyintéző vagyok, hamarosan remélhetőleg bérügyintéző is. Nem sejtettem, hogy bárhova is továbbjutok, hiszen sosem tartottam magam szépnek, de miután beválogattak, a lányom rábeszélt a fotózásra is. Örülök neki, hogy eljöttem, mert önbizalmat adott. Szabadidőmben szeretünk kirándulni, új helyeket felfedezni és kreatívkodni is. 

Georgina kedvenc étele a gyros, itala a víz, kedvenc parfümje a Christina Aguilera, és legszívesebben a Follow the flow zenéjét hallgagja. Magassága 165 cm és a Szűz jegyében született.

5.08pont

További résztvevők