Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Holló Bettina
28, Jászapáti

– Mindig is fiús lány voltam, így a versennyel az a célom, hogy megmutassam a nőies oldalamat. Régebben fociztam, mostanság a vezetés érdekel nagyon. Szabadidőmben edzeni járok, filmeket nézek és persze igyekszek minél több időt a párommal, a családommal tölteni. Szívesen beszélgetek az emberekkel, ezért is érzem jól magam a munkahelyemen. Egy kávézóban dolgozok, egyébként vendéglátó szakmenedzser végzettségem van. A külsőmben a szemeimet és a szeplőimet tartom különlegesnek. A belső tulajdonságaim közül a kitartásomat, a segítőkészségemet emelném ki – árulta el Holló Bettina.

Kedvenc étele a sajttal töltött csirkemell, kedvenc itala a Fanta bodza, kedvenc zenéjéről pedig annyit mondott, hogy szeret minden olyan dalt, aminek mondanivalója van. Bettina kedvenc illata a Lancome La Vie Est Belle. A hölgy 163cm és a Halak jegyében született.

8.47pont

További résztvevők