Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Jakab Adrienn
19, Szolnok

Jakab Adrienn vagyok, tizenkilenc éves, a szolnoki kereskedelmi iskolában pincérnek tanultam, jelenleg nem dolgozom. Szívesen futok és biciklizek, de a szabadidőmben zenét is szoktam hallgatni. Azért jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, hogy kipróbálhassam magam, kíváncsi vagyok milyen eredményt érek el. Minden álmom, hogy talán megnyerhetem a fődíjat. A szetteket könnyen és gyorsan össze tudtam válogatni, jól éreztem magam a fotózáson.

Adrienn 167 centiméter magas, skorpió csillagjegyű. Kedvenc étele a tepsiben sült kacsa párolt káposztával, kedvenc itala a Coca-Cola. Kedvenc zenéje Rihanna dalai, kedvenc parfüm pedig egy Police illat.

 

1 pont

További résztvevők