11°
13°

Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Kósa Dóra
20, Tiszaföldvár

Magasság: 165 cm Csillagjegy: Halak Kedvenc étel: Rántott sajt rizzsel Kedvenc ital: Cappy Kedvenc zene: Ava Max – Salt Kedvenc parfüm: Volare

Két évvel ezelőtt érettségiztem, majd tavaly megszereztem egy szociális asszisztens szakmát is. Jelenleg azonban a családi vállalkozásunkban dolgozom. Három éve a Dalma Dance Club Sport Egyesület tagja vagyok, és sok fellépésen vettem részt ez idő alatt. A jövőben kutyakozmetikus szeretnék lenni, mert nagyon szeretem az állatokat. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert nem mérettettem még meg magam egyszer sem ilyen téren, emellett a családtagjaim is a támogatásukról biztosítottak.

Videós bemutatkozás megtekintése

6.8 pont


A megyei forduló résztvevői