Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Mága Alexa
22, Nagyfüged

– A versenyre elsősorban az itt elnyerhető cím miatt jelentkeztem, ugyanis gyermekkori álmom, hogy egyszer Tündér Királynő legyek. Másodsorban szeretném magam kipróbálni a modell szakmában is. Szabadidőmben szeretek a szabadban lenni, a kutyusaimmal futni és sétálni. Továbbá természetképeket fotózom, rajzolok és festek is. Emellett imádom a romantikus sorozatokat. 

Alexa kedvenc itala a barackos tea, étele a tejszínes-sajtos tortellini, kedvenc parfümje az Ariana Grande – Candy, és legszívesebben Karol G Ricos Besos című számát hallgatja. Magassága 175 cm és a Kos jegyében született.

4pont

További résztvevők