Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Rabi Brigitta
21, Rákócziújfalu

– Két évvel ezelőtt végeztem a Hajnóczy József Gimnáziumban. Jelenleg német felsőfokú nyelvvizsgára készülök, jövőre pedig angolból is tervezem megszerezni. Nagyon szeretek nyelveket tanulni, terveim között szerepel főiskolára jelentkezni turisztikai vonalon. Régen a modern tánc volt a hobbim, de egy kisebb sérülés miatt abba kellett hagynom. Magamban azt tartom különlegesnek, hogy magabiztos vagyok és segítőkész, nagyon szeretek beszélgetni az emberekkel.

Brigitta kedvenc étele a csirkemelles saláta, kedvenc itala a 100 %-os almalé, kedvenc zenéje pedig Skillet. Kedvenc parfümje a Police illata. A fiatal lány 173 cm és az Ikrek jegyében született.

7.89pont

További résztvevők