Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Suki Erzsébet
19, Szolnok

– Tavaly érettségiztem, rendészeti szakon végeztem, személy és vagyonőr lettem. Jelenleg eladóként dolgozom, de hamarosan folytatom majd a tanulást. Egyébként kipróbáltam néhány önvédelmi sportot, többek között bokszoltam. A sminkelés, műszempillaépítés szintén nagyon érdekel, szívesen foglalkoznék ezzel a területtel is a jövőben. A külsőmben a szemeimet szeretem igazán. A belső értékeimet tekintve, jó szívű ember vagyok és ragaszkodó.

Erzsébet kedvenc étele az almaszósz és a rántott karfiol, kedvenc itala a különböző gyümölcslevek. Kedvenc zenéje a Maluma, illata pedig a Balck Opium. A szolnoki lány 164 centiméter és a szűz jegyében született.

 

8.04pont

További résztvevők