21°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Sőreg Mónika (Jász-Nagykun-Szolnok), Barna Napsugár (Békés) és Tratter Dorina (Bács-Kiskun), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Geiger Zsanett (Bács-Kiskun) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Török Tímea
19, Bács-Kiskun

A tizenkilenc éves Tímea Székesfehérvárról érkezett. Érettségije után a sport világa felé vette az irányt és jelenleg fitneszoktatónak tanul egy OKJ-s képzés keretein belül. Karcsú alakját nemcsak a sportos életvitelének köszönheti, Tímea már két éve a vegetarináusok táborát erősíti. A Tündérszépek versenyére a családja biztatása miatt jelentkezett – mesélte el a Fejér Megyei Hírlapnak Tímea. 

A székesfehérvári lány 176 centiméter magas, csillagjegye a Szűz. Kedvenc étele a rántott brokkoli, kedvenc ital a zöld tea. Szívének legkedvesebb zenéjének Camila Cabello Havana című számát tartja, míg kedvenc parfümét Bruno Banani jegyzi. 

Videós bemutatkozás megtekintése

A regionális forduló résztvevői