Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Tóth Nikolett
22, Szolnok

Érettségi után másfél évre Angliába költöztem, de hazahúzott a szívem. Jelenleg is Szolnokon élek, az egyik helyi divatáru üzletben dolgozom. Emellett levelező tagozaton tanulok kereskedelem és marketinget a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán. Érdekel a pszichológia, szívesen nézek filmeket, túrázni is szeretek. A versenyre azért jelentkeztem, hogy kipróbáljam magam. Hobbim a hajfonás, olvasás, a vásárlás és persze a kirándulás. Terveim között szerepel végigmenni az országos Kék Túrán is. Különlegesnek tartom magamban azt, hogy szorgalmas vagyok és kitartó.

Nikolett kedvenc étele a töltött káposzta és a túrógombóc, kedvenc itala a Strawberry colada. Kedvenc zenéje Shawn Mendes, Camilla Cabello: Senorita, kedvenc parfümje pedig a Police to be tattoo art illata.

A fiatal lány 162 centiméter és a Nyilas jegyében

8.09pont

További résztvevők