Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Elkezdődött a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása, melyben az ország hét régiójából a zsűri által kiválasztott 3-3 lány, illetve a hét régió közönségkedvencei közül olvasóink által kiválasztott versenyző vesz részt. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhetik olvasóink, azonban az átlagokat 5 nappal korábban elrejtjük, hogy a döntő gálaműsor meglepetése lehessen, hogy ki lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsolunk ki május 11-én (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Jakab Adrienn
19, Szolnok

Jakab Adrienn vagyok, tizenkilenc éves, a szolnoki kereskedelmi iskolában pincérnek tanultam, jelenleg nem dolgozom. Szívesen futok és biciklizek, de a szabadidőmben zenét is szoktam hallgatni. Azért jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, hogy kipróbálhassam magam, kíváncsi vagyok milyen eredményt érek el. Minden álmom, hogy talán megnyerhetem a fődíjat. A szetteket könnyen és gyorsan össze tudtam válogatni, jól éreztem magam a fotózáson.

Adrienn 167 centiméter magas, skorpió csillagjegyű. Kedvenc étele a tepsiben sült kacsa párolt káposztával, kedvenc itala a Coca-Cola. Kedvenc zenéje Rihanna dalai, kedvenc parfüm pedig egy Police illat.

 

2.7 pont

További résztvevők