Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Vachal Krisztina
18, Újszász

Vachal Krisztina vagyok, tizennyolc éves. Tavaly érettségiztem, és szeretnék egyetemre jelentkezni. Céltudatosnak és kitartónak tartom magam. Egyik fő hobbim a lábtoll-labda, amit már nyolc éve profi szinten űzök, hongkongi és franciaországi világbajnokságokon is részt vettem már. Mindig is érdekelt a szépségversenyek világa, végre ki szeretném próbálni magam ezen a téren is, így jelentkeztem a Tündérszépek közé. Imádok sminkelni, főzni és új dolgokat megismerni.

Krisztina 160 centiméter magas, csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a multivitamin. Kedvenc zenéje Cardi B –  Bodak Yellow című dala, kedvenc parfümje pedig egy Zara illat.

5.64 pont

További résztvevők