Szolnok

2017.12.09. 18:38

Karácsonyi sütivásárral jótékonykodtak Szolnokon

Karácsonyi jótékonysági sütivásárt rendezett pénteken a megyei önkormányzat és a megyei kormányhivatal a jó célért adakozni kész lakosok számára. A megyei vezetők és munkatársak „hazai” süteményekkel várták a betérőket.

Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott és Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke a jótékonyság fontosságára hívta fel a figyelmet köszöntőjében.

Különös tekintettel az adventi időszak idejére, hiszen a nehezebb sorsú családok ilyenkor sem engedhetik meg maguknak, hogy süteményeket tegyenek az asztalra. A rendezvényen jelentették be, hogy idén is sor kerül a megyei önkormányzat „Karácsonyi fények” pályázatára.

Immár nyolcadik alkalommal lehet újra versenyezni, fotókat, rajzokat és kézműves alkotásokat is várnak december 8-ától. A fotókat interneten lehet feltölteni, a rajzokat és kézműves alkotásokat pedig postán várják.

Hagyományosan lesz közönségszavazás is december 28-tól, amelyen a rajzok és kézműves alkotások is részt vehetnek, amennyiben a pályázó a pályamunka képét feltölti az applikációba.

Sz. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!