VÍZILABDA

2018.11.10. 08:51

Bajnoki rangadót játszik a Szolnoki Dózsa a Tiszaligetben

Ma este, az Olaj kosármeccse után érdemes átrándulni a szomszédos Vízilabda Arénába, ahol 18 órakor kezdődik a Szolnoki Dózsa–OSC-Újbuda bajnoki rangadó. Azért hangsúlyozzuk, hogy bajnoki rangadó lesz mert jövő hétvégén a Magyar Kupa negyeddöntős párharcában is összemérik erejüket a felek.

Prlainovicsra és szolnoki társaira nagy rangadó vár.

Fotó: Csabai István

Egyelőre maradjunk a bajnoki küzdelmeknél, amelyben az ötödik fordulónál tartanak a csapatok, a két nyolcas csoportban zajló alapszakaszban. A felek a B jelű nyolcast erősítik, mindketten hibátlan mérleggel várják a rangadót. A nyáron alaposan megerősödött a fővárosi együttes, szinte minden posztra két-két válogatott szintű pólósa van az új trénernek, Vad Lajosnak.

Erről is beszélt az Olaj TV-nek Nagy Viktor, a Dózsa kapusa:

– Az OSC az elmúlt években is remek csapat volt, ebben a szezonban még erősebbek lettek, és az eddigi eredményeik is ezt mutatják. Nagyon-nagyon fel kell készülnünk rájuk. Remek játékosok érkeztek oda, úgyhogy minden erőnkre, minden figyelmünkre szükségünk lesz.

Prlainovicsra és szolnoki társaira nagy rangadó vár.
Fotó: Csabai István

További program B csoport, szombat: Kaposvár–Vasas, Tatabánya-UVSE, 16.00, Debrecen–Miskolc (elhalasztva).

A csoport: Eger–Bp. Honvéd 11–10 – tegnap játszották. Szombat: Ferencváros–BVSC, 13.00 (TV: M4 Sport), Szombathely–Pécsi VSK, 16.00, Szentes–KSI SE, 18.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!