JÁSZFÉNYSZARU

2017.07.29. 14:30

Kérdőíven várják a véleményeket

Az önkormányzat szándéka, hogy a fiatalokat is érintő területeken csak olyan döntéseket hozzanak, amelyek összhangban vannak a városban élő diákok, fiatal felnőttek elvárásaival, érdeklődésével, lehetőségeivel.

Banka Csaba

A városban élő fiatalokat – hatévestől a huszonkilenc évesig – szólítják meg az önkormányzat ifjúsági irodája által összeállított kérdőívvel.

Kíváncsiak a fiatalok szórakozási, sportolási igényeire, érdeklődésére, információgyűjtési szokásaira, de természetesen a tanulással kapcsolatos témákról sem feledkeznek meg. A kérdőíveket két csoportba sorolták, a hat – tizenöt év közötti, illetve a tizenhat – huszonkilenc év közötti válaszadókra.

A kitöltési időszakként pedig a júliust jelölték meg. Illés Gergő, az ifjúsági iroda vezetője elmondta, a hónap végéig arról is várják a véleményeket, hogy az augusztusban első alkalommal megrendezendő Jász – Fény Fesztivál, Ifjúsági találkozót követően a következő fesztiválra milyen előadókat hívjanak a szervezők, milyen programokat látnának szívesen.

Banka Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!