MEZŐTÚR/BUDAPEST

2017.10.08. 12:20

Országos úszóversenyen remekeltek megyénk tűzoltói

Fényes eredményekkel tértek haza a mezőtúri úszók az Országos Pontszerző Bajnokság Országos Úszóbajnokságáról, melyet csütörtökön tartottak Budapesten. A megmérettetést a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület közösen rendezte.

A csaknem kétszáz sportos résztvevő a kitűnő eredmények reményében, a saját és a szervezeti egysége sikeréért küzdve állt a rajtkőre.

A versenyzők női és férfi kategóriában, korosztályokra bontva, különböző úszásnemekben indultak, így ötven- és száz méteres távokon, gyors-, mell- és hátúszásban, illetve váltóversenyekben. A verseny kitűnő körülmények között, jól szervezetten, óvás és sérülés nélkül zajlott le.

A megyét a mezőtúri tűzoltó-parancsnok, Ádám Tibor és munkatársa, Csillik Annamária képviselte. Annamária ötven méteres női hátúszásban és gyorsúszásban is bajnok lett, Ádám Tibor parancsnok pedig ötven méteres férfi gyors- és hátúszásban lett harmadik – mondta el honlapunknak S. Tóth Anikó, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Cz. N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!