MARTFŰ

2017.07.16. 11:00

Sportparkban mozoghatnak a jövőben a martfűiek

Szabadtéri fitneszparkot adtak át a városban egy helybeli cég jóvoltából. Az összesen mintegy hárommillió forint értékű eszközöket a központi játszótér melletti közterületen helyezték el.

Joó Zsuzsa

Joó Zsuzsa

A sportpark helyszínének előkészítését, valamint a sporteszközök telepítését az önkormányzat vállalta, az ehhez szükséges munkálatokat az önkormányzati nonprofit kft. ­végezte. Ismeretes­, a képviselő-testület a júniusi ülésén fogadta el a martfűi székhelyű, ­orvosi eszközök, fitnesz- és aerobiktermékek gyártásával foglalkozó céggel kötendő megállapodástervezetet, biztosítva a kialakításhoz szükséges bruttó hárommilliós keretösszeget az önkormányzat költségvetésének általános tartalékkerete terhére.

Az eszközök használatához a megfelelő környezet, az ütéscsillapító felület kialakítását, a térkövezést, a padok elhelyezéséhez és kerítés építését ugyancsak az önkormányzat vállalta.

– A cég nyolc eszközt ajánl fel az önkormányzat részére üzemeltetésre, amelyhez tehát a helyet a martfűi önkormányzat biztosítja – erősítette meg dr. Papp Antal polgármester a város honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!