SZOLNOK

2017.10.08. 08:15

Személyesen köszönte meg a szemtanú segítségét a megyei rendőrfőkapitány

Személyesen mondott köszönetet a megyei rendőr-főkapitányság vezetője egy szolnoki lakosnak, aki egy betörés gyanúsítottjának elfogásához gyors és pontos információval nyújtott segítséget.

A férfi még szeptember 22-én éjszaka betörésről tett bejelentést a rendőrségre, miután az utcáról hallatszódó hangos üvegcsörömpölésre ébredt fel, és az ablakon kipillantva egy férfit látott elfutni egy közeli ékszerüzlettől.

A szemtanú pontos személyleírást adott az ismeretlenről és azt is megfigyelte, milyen irányba távozott, melynek köszönhetően a szolnoki járőrök percek múlva már el is fogták a 33 éves szolnoki férfit, akinek a zsebe több száz ezer forintot érő arany ékszereket rejtett.

Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Egedi István rendőr ezredes, a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetője szerdán ünnepélyes állománygyűlésen köszönte meg a szolnoki lakos éberségét. Segítő közreműködését tárgyjutalommal ismerték el – közölte Szabó Zita, megyei rendőrségi szóvivő.

Cz. N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!