Vélem-én

2007.11.29. 16:46

Babák helyett kiskabát

Karácsony előtt többnyire sorban fogalmazódnak meg a gyermeki kívánságok, mit is szeretnének majd a fenyőfa alatt látni. Babák, autók, labdák, számítógépes játékok és még ki tudja, mi minden.

Molnár G. Attila

Karácsony előtt többnyire sorban fogalmazódnak meg a gyermeki kívánságok, mit is szeretnének majd a fenyőfa alatt látni. Babák, autók, labdák, számítógépes játékok és még ki tudja, mi minden szerepel az igények között. S a statisztikák szerint a szülők általában igyekeznek is mindent megvenni, amit csak megenged az anyagi helyzetük.
De mi van olyankor, ha igazából ezt nem teszi lehetővé a családi kassza? Erre is vannak már technikák, mondják sokan. Van, ahol a rokonság veszi a játékot a gyerekeknek. Ha utóbbiak valamilyen komolyabb dolgot néztek ki maguknak, szükség esetén az is megoldható. Ideális esetben ugyanis többen összedobják a kért holmi árát, így a Jézuska végül is meghozza az áhított játékokat.
S hogy ilyen esetben akkor a szülők mit vesznek a csemetéiknek? Azt, amit egyébként is kellene. Pulóvert, cipőt, kabátot, nadrágot. Mert karácsony ide vagy oda, ezekre a dolgokra mindenképp költeni kell. Persze vannak esetek, amikor ez utóbbiak számítanak igazi ajándéknak. Nincs kizárva, hogy olykor talán még maguknak a gyerekeknek is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!