Galériával

2019.12.23. 11:30

Pályafutásáról és magánéletéről is beszélt a füredi karatebajnok

Kevesen tudják, hogy hazánk első kyokushin karate világbajnoka tiszafüredi. Szövetes Veronika tizenkét évvel ezelőtt, a tokiói világbajnokságon állhatott a dobogó legfelső fokára.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

Nem csoda, hogy ilyen siker birtokában hamar a város díszpolgárai között találta magát a még mindig csak a harmincas éveiben járó fiatal. Sportpályafutása sikertörténet mind saját maga, mind Tiszafüred számára. Erről, gyerekkori élményeiről és családjáról is beszélt Szövetes Veronika december 19-én a Kovács Pál Művelődési Központban.

Az EmberLélek – Beszélgetős Esték sorozat Tiszafüred díszpolgárait szólítja meg, érdekfeszítő, baráti hangulatú pódiumbeszélgetések keretében elevenítik fel sikereiket, életútjuk fontosabb állomásait és betekintést engednek a magánéletük egy szeletébe is. Az év utolsó alkalmán Kátai Andrea, a Kossuth Lajos Gimnázium pedagógusa volt Szövetes Veronika beszélgetőtársa.

A jó hangulatú társalgás végén egy, kifejezetten ez alkalomból készült karácsonyi üdvözlőlapot kaptak a résztvevők. Aki szerette volna, egy közös fotó kíséretében alá is írathatta azt a világbajnokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!