Viccek

2012.01.19. 12:32

Szemüveg

Azt mondja a feleség a férjének: - Így, hogy nincs rajtad a szemüveged, olyan jól nézel ki, mint annak idején, amikor megismerkedtünk! Mire a férj:

Szoljon.hu

- Igen, így hogy nincs rajtam a szemüvegem, te is jól nézel ki.

Kannibál kisgyerek az apjához: - Apa! Adj egy bon-bont! - Tessék! - Apa! Adj még egy bon-bont! - Tessék, de ez az utolsó! - Apa! Adj még egy bon-bont! - Kisfiam! Szerinted hány szeme van a nagyanyádnak?

Repülőn

A szőke csaj helyet foglal a repülőn. Odamegy hozzá a légikísérő és azt modja: - Kérem, ez az első osztály. Önnek, muszáj a másodosztályon helyet foglalnia. Oda szól a jegye. A szőke válaszol: - Szőke vagyok, szép vagyok, Ausztráliába utazok, itt maradok ezen a helyen. A légikísérő megy a pilótafülkébe, elmondja, hogy a szőke nem akar a másodosztályra ülni. Azt mondja a másodpilóta: - Na majd én elintézem. Odamegy a szőke csajhoz és mondja: - Hölgyem az Ön jegye a másodosztályra szól, muszáj oda ülnie, ez itt az első osztály. A szőke felel: - Szőke vagyok, szép vagyok, Ausztráliába utazok, itt maradok ezen a helyen. A másodpilóta megy a pilótához, elmondja a szőkével folytatott beszélgetést. Azt mondja a pilóta: - Na majd én elintézem, az én feleségem szőke, tudom, hogyan kell velük beszélni. Pilóta a szőke nőhöz megy, valamit súg a fülébe. A szőke nő azonnal feláll, és helyet foglal a másodosztályon. A légikísérő és a másodpilóta csak bámul. A pilóta azt mondja: - Mondtam neki, hogy az első osztály nem Ausztráliába repül.

Gomba

Megy a hülye gyerek az erdőben és talál egy gombát. Első megnyilvánulása: - Goombaaaaa! A gomba megsajnálja: - Amiért felismertél, hármat kívánhatsz. - Okos akarok lenni. - Okos vagyok, beszarok! - Beszartam, de hülye vagyok... - Goombaaaaaa...

  

- Így, hogy nincs rajtad a szemüveged, olyan jól nézel ki, mint annak idején, amikor megismerkedtünk!

Mire a férj: Szoljon.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!