Szoljon podcast

2024.05.16. 16:00

Ezek lehetnek egy lagzi buktatói a szolnoki ceremóniamester szerint

A szokások és igények változnak, a menük és a fogások javarészt tartják magukat. Az esküvők szerkezete nagy változásokat élt meg az utóbbi évtizedekben, mondhatni iparág épült a nagy napra. Rutinos ceremóniamestert kérdeztünk a témáról.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Vannak betonbiztos hagyományok és sokféle újhullámos szokás is megjelent. Van aki a vőfélyre esküszik, mások a ceremónia mesterre szavaznak. Az esküvők és lagzik szerkezete, hagyományai sokat változtak az utóbbi években, évtizedekben, manapság pedig jóval költségesebb eseménynek számítanak, mint az elmúlt esztendőkben.

Tokaji Sándor ceremóniamester azonban nem látja úgy, hogy ez visszavetné a házasulandók kedvét. Tapasztalatai szerint akadnak bőven száz fő közeli létszámmal szervezett menyegzők. Emellett különleges kívánságokból sincs hiány.

Tokaji Sándor,Ceremóniamester,podcast
Vendégünk: Tokaji Sándor
Fotó: Kedves Katalin

De mégis, hogyan néz ki ma egy modern esküvő? Mi az alapvető különbség vőfély és ceremóniamester között? Hol lehet a buktatója egy lagzinak? Mennyibe kerülhet ma a nagy nap? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a Szoljon.hu legújabb podcastadásában. Tokaji Sándor ceremóniamestert Kocsis-Szabó Lilla Laura újságíró kérdezte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!