Elkapták

2023.07.27. 20:30

Egy bevásárlókocsinyi görögdinnyét és egy centrifugát is meglovasított a tiszabői férfi

Rendőrkézre került a tiszabői férfi, aki két családi házból is lopott, többek között egy bevásárlókocsinyi görögdinnyét is eltulajdonított.

Kovács Berta

Forrás: Police.hu

Bejelentést tett a rendőrségen egy tiszabői lakos július 26-án délelőtt, hogy előző nap este otthonába hazaérve azt tapasztalta, hogy az ingatlanból ismeretlen ellopta a centrifugáját, telefonját és 40 ezer forintját. A helyszínen végzett adatgyűjtés közben újabb bejelentés érkezett egy másik helyi családi ház udvaráról történő lopásról. Onnan az ismeretlen eltolt körülbelül 20 darab görögdinnyét, amit egy bevásárlókocsiban tároltak – tájékoztatott Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Adatgyűjtést követően a rendőrök látókörébe került egy tiszabői férfi, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak a Kunhegyesi Rendőrőrsre. A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a dinnyék egy részét megette, illetve összetörte. A rendőrök kutatás során a centrifugát és a bevásárlókocsit megtalálták és lefoglalták.

A Karcagi Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás elkövetése miatt folytat eljárást a 25 éves férfivel szemben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában