Riasztás

2024.05.15. 11:07

Két gázpalack is felrobbant – durva képek érkeztek a Kenderesen pusztító garázstűzről

Kigyulladt egy garázs Kenderesen, a pusztító lángok egy családi házat is veszélyeztettek.

Köllő Judit

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres garázs szerdára virradó éjjel Kenderesen, a Vörösmarty úton. A lángok átterjedtek a garázzsal egybeépített, 130 négyzetméteres családi ház tetőszerkezetére is – tudtuk meg Németh Ádámtól, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől. 

tűz, garázs, katasztrófavédelem
A helyszínre kiérkező tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be
Forrás: Karcag HTP

A karcagi és a mezőtúri hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral avatkoztak be, közben roncsvágóval megbontották a lakóház lemezfedésű tetőhéjazatát, hogy az ép részeit megvédjék.

A szenes tetőtér
Forrás: Karcag HTP

A garázsban egy személyautó mellett kerékpárokat és szerszámokat tároltak, melyek megsemmisültek, illetve a helyiségben két gázpalack robbant fel. Az ingatlanban három ember lakik, egyiküket rokonoknál szállásolták el, a másik két lakó otthonában maradt – tájékoztatta hírportálunkat a részletekről a szóvivő.

tűz, garázs, autó
A garázsban egy személyautó mellett kerékpárokat és szerszámokat tároltak, melyek megsemmisültek
Forrás: Karcag HTP

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában