Önkormányzati választás 2024

2024.05.13. 14:51

A jelenlegi alpolgármester vinné tovább a polgármesteri feladatokat Tiszabőn

A megkezdett értékteremtő munkát és az elmúlt öt év pályázati sikereit vinné tovább megválasztása esetén Bíró Zoltán, Tiszabő Fidesz-KDNP-s polgármesterjelöltje. A jelenlegi alpolgármester szerint az elmúlt időszakban soha nem látott fejlődésnek indult a falu, a 2016-tól a településen dolgozó Magyar Máltai Szeretetszolgálattal pedig kiváló az együttműködés.

Molnár-Révész Erika

Egészségügyi okokból nem vállalta az indulást a polgármesteri székért az idei önkormányzati választáson Bruna László, a település jelenlegi vezetője, helyette Bíró Zoltán alpolgármester indul a posztért a Fidesz-KDNP jelöltjeként.

Bíró Zoltán
Bíró Zoltán jelenlegi alpolgármester indul a településvezetői posztért idén, a Fidesz-KDNP színeiben
Fotó: Mészáros János 

– Azért döntöttem így, mert mindig is csapatjátékosnak tartottam magam, a csapatunk felkért erre a feladatra, én pedig elfogadtam. Nem szerettem volna cserbenhagyni sem őket, sem a falut. Reméljük, a tiszabőiek is látják, hogy az elmúlt 5 évben azelőtt soha nem látott mértékben valósultak meg beruházások a településünkön. Hazai, száz százalékos támogatású pályázatokból több, mint 311 millió forintnyi ékezett a faluba. Megépült a nagy tornaterem, utak, járdák, valamint az orvosi rendelő és eszközei is megújultak. A Terület-és Települési Operatív Program pályázataiból pedig körülbelül 1.5 és 2 milliárd forint között sikerült forrást nyerni a különböző beruházásokra, és nem beszéltünk még a velünk kiváló együttműködésben dolgozó Magyar Máltai Szeretetszolgálat által hozott fejlesztésekről – sorolta Bíró Zoltán. Hozzátette, képviselőjelöltjeik mindegyikének sikerült leadnia a szükséges számú aláírást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában