Zenészek, táncosok, artisták

2023.11.16. 15:00

A revü világát idézi meg a Szolnoki Szimfonikus Zenekar újévi gálája

Nagyszabású, zenész, táncos showműsorral várja a közönséget az új évben a Szolnoki Szimfonikus Zenekar. A jövő januári eseményről az Aba Novák Agóra Kulturális Központban tartottak sajtótájékoztatót. A szervezők a felkészülés hátteréről, a résztvevő művészekről, valamint a műsort érintő főbb témákról beszélgettek .

Kocsis-Szabó Lilla Laura

A produkcióban közel tíz táncospár, valamint további negyven táncos szerepel majd változatos koreográfiákkal - erről is beszéltek a csütörtöki sajtótájékoztatón

Fotó: Kocsis-Szabó Lilla Laura

Nagyszabású újévköszöntő előadásáról tartott csütörtökön sajtótájékoztatót a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Kamaratermében. A Revü címet viselő gála igazán látványos elemeket tartogat. Zenészek, kiváló táncosok, artisták és más művészek közreműködésével repítik majd a nagyérdeműt egy különleges világba.

Az eseményen Ignácz Kristóf, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar ügyvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd Patkós Imre ügyvezető, szakmai igazgató beszélt a rendezvény jelentőségéről.

A továbbiakban dr. Kállai Mária, a térség országgyűlési képviselője méltatta a zenekart, az eddig elért sikereit. Valc Szabolcs mesterkoreográfus, a Dancing with the starts műsor mesterkoreográfusa a táncos produkció elkészítésének szakmai részleteiből adott ízelítőt. Püspöki Dávid, a szolnoki SZOLDANCE TSE elnöke szintén a felkészülés, valamint a gyakorlás hátteréről beszélt. A zenei elemeken túl, a produkcióban közel tíz táncospár, valamint további negyven táncos szerepel majd változatos koreográfiákkal. Az ő játékukhoz kapcsolódnak a más művészeti ágakat képviselő fellépők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!