Kék hírek

2015.07.29. 07:10

Baleset Mezőtúr és Gyomaendrőd között - két ember súlyosan megsérült

Lesodródott az útról és felborult egy személyautó a 46-os számú főúton szerda reggel, két ember súlyosan megsérült.

Katasztrófavédelem

Lesodródott az útról és felborult egy személyautó a 46-os számú főúton Mezőtúr és Gyomaendrőd között a 32-es kilométerszelvény közelében. A balesetben két ember súlyosan megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A járművet a mezőtúri hivatásos tűzoltók áramtalanították, valamint megszüntették az üzemanyagfolyást. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát. Az Útinform tájékoztatása szerint kerülni a Mezőtúr- Szarvas- Gyomaendrőd közötti útvonalon lehet.

08:45

A rendőrség feloldotta a teljes útlezárást és fél pályán megindult a forgalom a 46-os számú főközlekedési úton, Mezőtúr külterületén.
A rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínelését Mezőtúr külterületén, a 46-os számú főút 32. kilométerszelvényénél.

09:00

A rendőrök befejezték a közúti közlekedési baleset helyszínelését Mezőtúr külterületén, a 46-os számú főút 32. kilométerszelvényében. A teljes útlezárás 2015. július 29-én 8 óra  50 perckor megszűnt. A 46-os számú főút forgalma ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!