Közélet

2008.10.10. 13:27

Gonda Kata, barátai közül holnap hazalátogat

A martfűi Városi Művelődési Központ és Könyvtár is csatlakozott az Országos Tini Könyvtári Napok rendezvénysorozathoz. Az elmúlt napokban számos különleges programmal várták a helyi tiniket és persze az idősebbeket is.

Szombaton délelőtt tizenegy órától is a „nagyobbakat” invitálják az intézménybe, ugyanis ekkor rendezik meg a Vendég voltam Mátyás udvarában című vetélkedőt fellnőtteknek. Vasárnap szintén tárt ajtókkal várják az érdeklődőket. Ingyenes beíratkozási és internetezési lehetőséget is kínálnak ezen a napon.

Délután kettőtől történelmi sminkeket mutatnak be a fiatal lányoknak. Háromtól könyvlovagokat avatnak. Hogy ki részesülhet ebben a címben? Hát a legtevékenyebb olvasók. Délután négy órától pedig a martfűi Gonda Katával találkozhatnak az érdeklődők. A sorozatbéli lány ugyanis hazalátogat barátai közül, eljön a régi barátaihoz és a film kulisszatitkairól (is) mesél.

Öt órától reneszánsz lakomában lehet része minden érdeklődőnek. A maygar konyha remekeiből ad ízelítőt Adamik Lajos mesterszakács. Közben ételfotó kiállítás is látható a könyvtárban. Érdemes tehát (most is) ellátogatni a könyvtárba, megéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!