Bőnyi erőszak

2024.04.29. 18:05

A bőnyi késelésről nyilatkozott Szolnokon a köznevelési államtitkár

Az egyik bőnyi általános iskolában hátba szúrtak egy hatodikos lányt a minap, akinek tragédiája hatalmas port kavart. Az esetről dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár egy Szolnokon tartott sajtótájékoztatón beszélt.

Pakainé Pusztai Nóra

Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár kifejtette véleményét az esetről

Fotó: Nagy Balazs

Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár a szolnoki sajtótájékoztatón reflektált a bőnyi Szent István király általános iskolában történt hétfői esetre, amelyet röviden össze is foglalt.

Fotó: MW archív / Forrás: Illusztráció

– A mai napon az első óra után az említett iskola hatodik osztályos lány tanulója kést vett elő és hátba szúrta egyik lány osztálytársát. A rendőrség nyomozást rendelt el, a háttér feltárása folyamatban van. 

Azt meg tudjuk erősíteni, hogy előzetes jele ennek az eseménynek nem volt, mégis sajnálatos, hogy egy ilyen súlyos, erőszakos cselekmény iskolai keretek között megtörtént. Részleteket a nyomozás lezárása után tudunk közölni 

– magyarázta dr. Maruzsa Zoltán.

Azonban azt a jó hírt kiemelte, hogy a megszúrt lányon a szükséges orvosi beavatkozást elvégezték, az állapotát stabilizálták, és túl van az életveszélyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában