Automata

2024.05.16. 07:00

Újítás: már működik az új ATM Fegyverneken, be- és kifizetésre is alkalmas a gép

Pénz be- és kifizetésére is alkalmas bankautomata kezdte meg működését Fegyverneken. A berendezés nem csak a lakosok, de a helyi vállalkozók életét is nagyban megkönnyíti.

Molnár-Révész Erika

Nemrég telepítették, a múlt héten pedig megkezdte működését a Szent Erzsébet úton található új bankautomata Fegyverneken. 

atm,fegyvernek , telepítés
A felirattal ellentétben már működik a be- és kifizetésre is alkalmas ATM Fegyverneken – mutatta a helyszínen Tatár László polgármester
Fotó: Mészáros János

– Ez egy mobil automata, a bank munkatársa szerint nem sok ilyen van az országban, ami be-és kifizetésre is alkalmas. Ez azért fontos számunkra, mert megszűnt a városban az egyetlen bankfiók, így a helyi vállalkozóinknak a napi bevételt törökszentmiklósi, kunhegyesi vagy kisújszállási fiókokba kellett vinniük, de az automata segítségével már helyben is be tudják fizetni a számlájukra. Ezzel időt és pénzt is spórolnak – tájékoztatott Tatár László, a város polgármestere. Hozzátette, az új automatát kamerarendszer figyeli.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában