Készpénz

2024.03.21. 08:30

Új ATM-et telepítenek Fegyverneken, fellélegezhetnek a vállalkozók

Körülbelül egy éve szűnt meg az egyetlen bankfiók, és a hozzá tartozó pénzautomatát is elvittek Fegyvernekről, ami azt jelentette, hogy a kisvárosban csak egy automata működik jelenleg, a vállalkozóknak pedig a napi bevételt a környező városokba kellett vinniük. Ez a probléma oldódik meg hamarosan, egy új, befizetésre is alkalmas automatával.

Molnár-Révész Erika

Készpénz befizetésére is alkalmas bankautomatát telepítenek hamarosan Fegyvernekre, a 2. számú Idősek Klubjához. Mivel 2022 végén nem csak az egyik ATM-et szüntették meg, hanem az egyetlen bankfiók is bezárt a kisvárosban, így most a vállalkozóknak Törökszentmiklósra, Kisújszállásra vagy Kunhegyesre kell vinniük a napi bevételt. Ezért fontos, hogy nem csak ki, hanem pénzbefizetésre is alkalmas lesz a gép. Az automatát tartalmazó konténerhez a területet és az energiaellátást az önkormányzat biztosítja, az automata várhatóan májusban kezdi meg működését. 

Ide, a 2. számú Idősek Otthonához telepítik majd az új ATM-et – mutatta Tatár László polgármester 
Fotó: Mészáros János 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában