Útinform

2024.05.03. 07:07

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a pénteken érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,
– Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és a 119-es km-nél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
– Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es, a 143-as majd a 149-es km-nél is félpályás lezárás mellett dolgoznak hídépítés, illetve az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt. Mindhárom helyen napközben jelzőőrök segítik a közlekedést.

Builder,Drilling,The,Road,With,A,Tool,And,His,Coworker
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A 32-es főúton, aszfaltot marnak a 40-es és 42-es km között, Alattyánon. A munkaterületnél félpályás korlátozást vezettek be.

Kompközlekedés:

A folyami kompok általában 6:00-tól 18:00-ig, illetve 19:00-ig járnak, óránként.

Nem közlekedik a komp Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt.

Kamionstop:

A kamiontilalom szombat este 10 órától vasárnap este 10 óráig lesz érvényben.

Március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad „hazagurulni”, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában