Prima Díj 2024

2024.04.11. 11:23

A jelöltek nevében is köszönjük a szavazatokat!

Szépen érkeznek a voksok a vármegyei Prima Díj jelöltjeire, de még nyitott a kérdés, hogy kik lesznek a legkiválóbbak a kiválók közül.

Szoljon.hu

A Demján Sándor által 2003-ban létrehozott Prima Primissima Alapítvány a rangos, több évtizedes hagyománnyal bíró elismerést, valamint a vele járó támogatást a tudomány, művészet, sport, oktatás és ismeretterjesztés terén kiemelkedő munkássággal bíró jelölteknek ítélik oda. Az alapítvány 2005-ben egészült ki a területi Príma díjak rendszerével, amely a szűkebb környezet kiválóságait ismeri el.

Május 17-ig lehet szavazni az idei jelöltekre

A szavazás printfordulója február 20-ától elkezdődött és május 17-ig tart. A szelvények beérkezési határideje május 17. Az online forduló április 15-én 12 órától május 17-én 12 óráig tart. A szavazószelvényeket az Új Néplap szerkesztőségébe kell elküldeni, online pedig a prima.szoljon.hu oldalon lehet szavazni.

Irodalom, színház, film, tudomány, oktatás, építészet, média, népművészet, zene, sport, képző- és iparművészet. Ezek azok a területek, ahol leadhatja szavazatát a legkiválóbbnak ítélt jelöltekre. Tíz kategóriában, kategóriánként három jelölt verseng a szavazataiért!

Egy e-mail címről egy jelöltre csupán egy szavazat adható le ugyanazon a napon, így bármennyire lelkesen szeretné is támogatni kedvelt jelöltjét, a verseny tisztasága miatt csak a következő napon szavazhat újra.

Megéri folyamatosan támogatni jelöltünket hiszen mindannyian szakterületükön kemény munkával érték el sikereiket és valamennyien megérdemelnék az elismerést. Segítsen Ön is dönteni, már cikkünk elolvasása után is szavazzon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában