Összefoglaló

2024.05.15. 20:40

A Palacsintafesztivált és a városi gyermeknapot összekötötték Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Kigyulladt egy garázs Kenderesen, a pusztító lángok egy családi házat is veszélyeztettek.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Villámgyorsan ellátták a „sebesülteket” a szajoli sportpályán. Folyt a (mű)vér a szajoli sporttelepen, újraélesztés történt a sportcsarnokban. A Magyar Vöröskereszt által immáron 52. alkalommal meghirdetett Országos Elsősegélynyújtó Verseny Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei fordulóját szerdán rendezték meg.

Virágba borulnak a szolnoki utcák: a Kossuth térre is kiültették a színes növényeket. Gyönyörű virágokat ültettek ki például a Kossuth térre is a Munkalehetőség a Jövőért Szolnok Nonprofit és Közhasznú Kft. munkatársai.

Valami furcsára bukkantak a tartályokban: nem várt fordulatot vett a haltelepítés Fegyverneknél. Idén már két esetben tiltott meg egy inváziós halfajta telepítését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állami Halőri Szolgálata (Nébih ÁHSZ) hazai, nyilvántartott halgazdálkodási vízterületeken. Az egyik eset a Jászkunságban történt...

Jászapátin reagált Menczer Tamás a Robert Fico elleni merényletre. Imádkozik Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója Robert Ficóért, és elmondta, mi az álláspontja a szlovák miniszterelnöki elleni merényletről.

Fél év alatt fel kell építeni: letették a leendő abonyi bölcsőde alapkövét. Rekordgyorsasággal épülhet meg az Abonyi Gyöngyszemek Óvoda új bölcsődéje, amelynek alapkövét szerdán tették le.

Új helyre költözik a szolnoki Palacsintafesztivál, bejelentették a sztárfellépőket is. A Palacsintafesztivált és a városi gyermeknapot összekötötték Szolnokon. A rendezvényről sajtótájékoztatót tartottak szerdán a Tiszaligetben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában