Vélem-én

2007.03.12. 13:42

Rekontra

Lehet, hogy a floorballos társadalomban közellenségnek tartanak, de a véleményem továbbra is fenntartom. Akik így gondolkodnak, a jelek szerint nem tudnak vagy nem akarnak a sorok között olvasni.

Gelei József

Nekem semmi bajom sincs a gyerekcipőben járó sportág hazai művelőivel. Mint ahogy jegyzetemben is írtam: „... nem a Szolnoki Canniballs női floorball együttese bajnoki és kupagyőzelmének értékét akarom kisebbíteni ...” A döntéshozókat nem értem. Miként tudták összehasonlítani az amatőr sportolókat a profikkal, a szórakoztató iparágat, a mozgást saját örömükre művelőkkel. Ha a díjat, mint legtehetségesebb amatőr együttesnek ítélik oda a palánklabdásoknak, egy szavam sem lett volna. De így, hogy: Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb csapata?! Nálam az azért jobb, amelyik többszáz(!) riválisát megelőzve, állandóan telt ház előtt játszva „csak” az élmezőnyben végez, mint amelyik egy olyan sportágban lesz bajnok, melyet az egész országban mindössze nyolc klubban művelnek.
Hát ezért érthetetlen a választás.

Gelei József -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!