Közélet

2007.05.15. 11:04

Bontották a koleszt Apátin

Csatornákat, különböző szegélylemezeket és tetőtartozékokat operáltak le a jászapáti kollégium épületéről ismeretlenek. A zsaruk azonban hamar a nyomára akadtak az önjelölt "mesternek". További kék hírek a rendőrség prezentálásában:

SZOLJON

Szolnok:
Megtalálták az ellopott utánfutót. Május 12-én Törökszentmiklósról vitték el a 200.000 Ft-ot érő futót, melyet egy férfi szolnoki szántóföldjén talált meg hétfőn délután.

Jól vizsgáztak tegnap a szolnoki bevásárlóközpontok biztonsági emberei. Két áruházban is fülön csíptek tolvaj bandákat, akik kozmetikai cikkeket kíséreltek el ellopni különböző furmányos módszerekkel. Tervük azonban nem sikerült, mert távozásukkor feltartóztatták őket.

Jászapáti:
Megdézsmálták a hétvégén a kollégiumi épületet. Az ismeretlenek tetőcsatorna idomokat, szellőzőcső tartozékokat, szegélylemezeket szereltek le és tulajdonítottak el közel 240.000 Ft  értékben. A rendőrség a beszerzett információk és adatok alapján azonban hamarosan gyanúsítottként hallgatott ki egy 26 éves helyi lakost, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Kunszentmárton:
Trükkös tolvajok jártak egy kunszentmártoni háznál. A három ismeretlen férfi vashulladék felvásárlás ürügyén jutott be a sértett otthonába. Az üzlet megkötését követően az idegenek átadtak a sértettnek 20.000 Ft-ot, aki a pénzt a spórolt pénzéhez tette, de azt nem tette el az asztalról. Csak miután az idegenek távoztak, akkor vette észre, hogy az összes pénzét ellopták. A rendőrök keresik a bűncselekmény elkövetőit.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!