Sport

2007.05.21. 13:23

Hét érmet szereztek a szolnoki versenyzők

Komlón rendezte a Magyar Aerobik Szövetség a tanév diákolimpiai döntőjét, ahová két selejtező után jutott el az ország legjobb tíz egyéni versenyzője, párosa, triója és csapata.

SZOLJON

[caption id="" align="aligncenter" width="431"] Az ezüstérmes Verseghy csapata: Kovács Ágnes, Erdősi Dorina, Vrazsovits Rita, Szalai Szilvia és Veréb Anita
[/caption]Az aranyérem sajnos nem sikerült a szolnoki lányoknak, igaz több esetben is csak egy-két tizeddel maradtak le a bajnoki címtől.
Szereztek viszont négy ezüstérmet, három bronzérmet és egy darab ötödik helyezést. Az UM Aerobik és Fitnesz Klub lányai most iskolájukat képviselve léptek pódiumra. Természetesen nem okoztak csalódást. Nevezetesen a Széchenyi Körúti Általános Iskola, a Verseghy Ferenc és a Széchenyi István Gimnázium hölgyei képviselték Szolnok városát. Felkészítő edzők: Polgár Ágnes, Zoltay Fruzsina, Vámos Marianna és Kormosné Dózsa Erzsébet voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!