Statisztika

2024.04.24. 10:30

Több mint hétszáz gyorshajtót mértek be az elmúlt héten a jászkunsági rendőrök

Munkában a rendőrök: több száz autó túllépte a sebességet, és sok kerékpáros is szabálysértést követett el az elmúlt héten.

Rimóczi Ágnes

Volt munkájuk a rendőröknek az elmúlt héten is Jászkunságban. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy az egyenruhások tizenegy ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást, illetve hat személyi sérüléssel járó közúti baleset helyszínén intézkedtek. 

rendőrség, traffibox
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Illusztráció

– A forgalom-ellenőrzők 750 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet, továbbá 210 kerékpárost is ellenőriztek, és harmincszor állapítottak meg valamilyen szabálysértést. Forgalomirányító fényjelző készülék előtti megállási kötelezettség megszegése miatt négy esetben jártak el az egyenruhások – részletezte a tapasztalatokat András Hunor Lehel, a főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség felhívja a figyelmet: tudatos vezetéssel, a szabályok betartásával a közlekedési balesetek elkerülhetők. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan végeznek közlekedésrendészeti ellenőrzéseket a közutakon, amiknek a célja a forgalomban részt vevők személy- és vagyonbiztonságának védelme.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában