Az elmúlt hét mérlege

2024.04.15. 16:00

Több száz gyorshajtót mértek be vármegyénkben

A múlt hét is adott munkát a közlekedésrendészetben dolgozóknak Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében. Rengetegen vezettek a megengedettnél nagyobb sebességgel.

Kovács Berta

Az egyenruhások az elmúlt héten összesen 17 ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást, illetve 7, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

autó
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

A forgalom-ellenőrzők 869 autót mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet, továbbá 242 kerékpárost is ellenőriztek, és 31-szer állapítottak meg valamilyen szabálysértést. Forgalomirányító fényjelző készülék előtti megállási kötelezettség megszegése miatt 5 esetben jártak el az egyenruhások.

Tudatos vezetéssel, a szabályok betartásával a közlekedési balesetek elkerülhetők, hívja fel rá a figyelmet a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Munkatársaik folyamatosan végeznek közlekedésrendészeti ellenőrzéseket a közutakon, amiknek a célja a forgalomban részt vevők személy- és vagyonbiztonságának védelme.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában