Nagyot néztek

2024.04.15. 13:30

Nem a dülöngélés buktatta le a két jászkunsági férfit, a valódi okra nem számítottak

Több közúti balesetekhez is riasztották a napokban a rendőröket, de kétkerekű járművét ittasan vezetőket is találtak.

Kovács Berta

Hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben kellett intézkedni a rendőröknek az elmúlt 72 órában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Emellett volt, aki alkoholfogyasztás után ült fel kétkerekű járművére. 

Female bicyclists injured in a car accident sitting on the road.
Fotó: Gettyimages.com / Forrás:  Illusztráció

Egy helyi lakost ellenőriztek a rendőrök Tiszaföldváron április 13-án délelőtt. Az elektromos kerékpárral közlekedő férfit megszondáztatták, a műszer pedig pozitív értéket mutatott. A férfit további mintavételre előállították.

Ittasan közlekedett robbanómotoros kerékpárjával az a 40 éves férfi is, akit Szolnokon ellenőriztek a rendőrök ugyanezen a napon éjjel. Az alkoholszonda nála is bejelzett, így további mintát vettek a sofőrtől. Tehát nem a dülöngés, hanem a műszer buktatta le mindkettejüket.

Mindkét férfinak járművezetés ittas állapotban vétség miatt kell felelnie, tudtuk meg a a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában