Segítséget kér a rendőrség

2024.04.23. 10:44

Tömegkatasztrófát akart? Valaki egy bevásárlókocsit tett a vonat elé Szolnok és Újszász között

Ki tehetett egy bevásárlókocsit a vonatsínekre Szolnok és Újszász között? A szolnoki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a körülmények tisztázása érdekében.

Rimóczi Ágnes

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen. 

CM20230919_Berettyóújfalu_Biharkeresztes-Püspökladány vasút_HAON (2)
Fotó: Czinege Melinda / Forrás: Illusztráció

– Az adatok szerint 2024. április 11-én 21 óra 14 perckor a Szolnok és Újszász állomások között közlekedő mozdony vezetője a vágánytengelyben egy bevásárlókocsit vett észre, ezért azonnal vészfékezett. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt, nem rongálódott meg sem a szerelvény, sem a pályatest – számolt be az esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

A tettes azonban még nem került elő, a rendőrség az állampolgárok segítségét kéri az ügyben.

– A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akinek a cselekményről információja van, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a díjmentes 112-es segélyhívón – hívták fel a figyelmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában